جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۵۹

نشست مشترك اتاق ايران و انجمن صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان

1393/3/22

جلسه مشترك هيأت مديره انجمن صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان با رئيس اتاق، معاون و مدير امور تشكل‌هاي اتاق ايران در تاريخ نهم ارديبهشت ماه 1392 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اتاق ايران، در ابتداي جلسه، معاون امور تشكل‌هاي اتاق، ضمن خير مقدم به اعضاي هيأت مديره‌ انجمن صنايع خوراك دام و طيور و آبزيان، چنين جلساتي را تقويت‌كننده روح تشكل‌گرايي و نظم تشكلّي دانست و گفت: «امور تشكل‌هاي اتاق ايران با برگزاري چنين جلساتي به دنبال برقراري ارتباط نزديك و رودرو ميان رؤساي تشكل‌ها و رياست اتاق ايران است به نوعي كه اين ارتباطات موجبات هم‌گرايي و هماهنگي هر چه بيش‌تر در بدنه‌ تشكلي اتاق را فراهم سازد.»

در ادامه اين جلسه، مجيد موافق قديري، رئيس هيأت مديره انجمن، به نمايندگي از ساير اعضاي حاضر به تشريح توانايي‌ها، راندمان توليد و مشكلات حوزه صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان پرداخت. قديري ضمن تأكيد بر اين نكته كه صنعت خوراك دام، طيور و آبزيان در ايران، يك صنعت ناشناخته است گفت: «تأكيد انجمن ما بر اين است كه بايد اين حوزه معرفي و مورد حمايت قرار بگيرد چرا كه با افزايش جمعيتي كه در جهان اتفاق مي‌افتد يكي از مهم‌ترين معضلات آينده جوامع كمبود غذا و منابع غذايي است. به همين دليل بايد به صنايعي كه به نوعي تقويت‌‌كننده بخش كشاورزي و تأمين‌كننده بخش‌هايي از زنجيره غذايي هستند توجه ويژه شود.»

رئيس هيأت مديره انجمن صنايع صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان در ادامه گفت: «يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه در حال حاضر در سطح جهان مطرح است، بحث‌هاي مربوط به امنيت غذايي است. صنعت ما، يكي از تأثيرگذارترين صنايع در پرداختن به امنيت و سلامت مواد غذايي است. اين در حالي است كه متأسفانه در كشور ما هنوز هم اين صنعت را به عنوان يك صنعت مستقل نمي‌شناسند، بلكه هميشه به ديد صنعتي زير شاخه به آن نگريسته شده‌است. مهم‌ترين خواسته ما اين است كه به انجمن ما به عنوان يك صنعت مستقل، فرصت داده شود. انجمن ما در صورت تآمين اعتبار، امكان فرآوري انواع پس‌مانده‌هاي كشاورزي به مقدار متوسط سالانه 12 ميليون را دارد كه در صورت تأمين اعتبارات لازم قطع واردات مواد اوليه مصرفي به مقدار 6 تا 9 ميليون تن دور از ذهن نيست.»

در ادامه، محمد نهاونديان، رئيس اتاق ايران ضمن تشكر از حضور اعضاي اين انجمن گفت: «يكي از مشكلاتي كه ما در بخش‌خصوصي داريم عدم در هم تنيدگي تشكلي است. بيشتر مواقع به دنبال تك روي و تكنوازي بوده‌ايم. واقعيت اين است كه بخش خصوصي را خود اصحاب بخش خصوصي بايد سر و سامان دهند. اگر هم‌گرايي و هم‌آوايي را در بخش خصوصي به صورت هر چه قدرت‌مندتر ايجاد كنيم قطعاً قادر خواهيم بود بر بسياري مشكلات و مسائل فائق شويم. به عنوان نمونه ماده 5 قانون كسب‌وكار، يكي از مهم‌ترين اتفاقات و دستاوردهاي اين هم‌گرايي بوده‌است.»

وي در ادامه، با تأكيد بر حساسيت روزهاي پيش‌رو و مغتنم شمردن فرصت انتخابات گفت: «اهالي اقتصاد بايد از هر فرصتي براي ارتباط و گفت‌وگو با مردم استفاده كنند. بايد جامعه را از اين موضوع آگاه كنيم كه رأي شما مي‌تواند هشت سال آينده فرزندانتان را تحت تأثير قرار دهد. فعالان اقتصادي ما بايد با نگاه ويژه سياسي به دنبال راه‌حل مشكلات كلان اقتصادي باشند. انتخابات پيش‌رو، نقطه عطفي است براي آن‌كه اثرگذارتر عمل كنيم.»

لازم به ذكر است كه براساس برنامه‌ريزي‌ها و تصميم‌گيري‌هاي جديد اتاق ايران، با توجه به اهميت و تأثيرگذاري تشكل‌ها، دوشنبه هر هفته نشست‌هاي مشتركي با حضور رئيس اتاق ايران و نمايندگان تشكل‌هاي مختلف در جهت هم‌انديشي و طرح مسائل و مشكلات آن‌ها برگزار مي‌شود.