سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۳

مبارزه برای یافتن منابع پروتیین محلی در اروپا

1395/8/26

برای شرکت های خوراک اروپا همچنان دشوار است که مواد پروتئینی محلی تامین نمایند. سهم کلی در رژیم غذایی دام طی چند سال گذشته کاهش داشته است.
در گزارشی که محققان محیط زیست و محققان خوراک دام تهیه کرده اند، به بررسی سهم پروتئین از منابع منطقه ای در غنی ترین محصولات خوراک ترکیبی پروتئینی پرداختند. (کمتر از 157 گرم در هر کیلوگرم پروتئین خام ) در خوراک هلندی برای سالهای 2011، 2013، 2014 و  2015 مصرف شده بود.

محبوبیت کمتر ولی حجم بیشتر
محققان  "منابع پروتئین منطقه" را به عنوان مواد تشکیل دهنده برای تامین خوراک دام دارای پروتئین که از رشد محصولات در خود اروپا سرچشمه می گیرند، تعریف می کنند. سهم پروتئین های منطقه ای در خوراک مرکب در صنعت  در صنایع دام هلندی در سال 2011، 50 درصد و در سال 2013،45 درصد  و  در سال 2014، 48 درصدو در سال 2015، 45 درصد بود.
افت جزئی، در مقایسه با سال 2011، بخاطر افزایش استفاده از سویا (از خارج از اروپا) و کاهش استفاده کنجاله آفتابگردان (منطقه ای) است. با این حال، رقم مطلق استفاده از پروتئین های منطقه ای در سال 2015 بالاتر از سال  2014 می باشد. به این دلیل که تعداد خوک و طیور در هلند دوباره افزایش یافته است.

امور بین الملل انجمن خوراک دام، طیور و آبزیان ایران

 

منبع:

http://www.allaboutfeed.net/Raw-Materials/Articles/2016/11/Sourcing-local-protein-a-struggle-in-Europe-2914914W/