شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۲۷

تولید جهانی خوراک در سال 2016

1395/11/20

به گزارش شرکت آلتک  30 کشور در جهان 82٪ کارخانه های تولید خوراک  را دارند و حساب و حدود 86٪  خوراک دنیا را در سال تولید می کنند و 111 کشور دیگر تنها 14٪ خوراک جهانی را تولید می کنند.

بنا بر اعلام این شرکت،  10 کشور از جمله چین، ایالات متحده، مکزیک، اسپانیا، آلمان، هند، فرانسه، روسیه، ژاپن و برزیل، مسئول 56 درصد از کارخانه های تولید خوراک  و 60 درصد خوراک تولید شده می باشند. با این حال، می توان گفت چین و ایالات متحده تولید  یک سوم خوراک  جهانی را برعهده دارند.

این شرکت اعلام کرد، آمریکا در حدود169.69 تن خوراک در سال 2016 تولید کرده است.

انتظار می رود که روند رشد تولید ادامه خواهد داشت حتی اگر روند آن در سطح جهانی کمی آهسته شده باشد، به گفته یک مقام مسوول در آلتک، رشد 3.4٪ که ما در این سال دیدیم کمی بیشتر از مقدار همیشگی بود، اما در بلند مدت می توان گفت رشد 2درصدی در سطح جهانی طبیعی خواهد بود. که این رشد تولید بخاطرگسترش علاقه به تولید و مصرف پروتئین های حیوانی نشات گرفته است. از این رو افرادی که گوشت میخورند قرار نیست سراغ خوردن برنج و لوبیا بروند و یا گیاهخوار شوند.

این شرکت اعلام کرد، از لحاظ منطقه ای، آسیا بزرگترین تولید کلی خوراک و چین بزرگترین تولید کننده خوراک در جهان باقی مانده است. با این حال، چند کشور در آن منطقه از جمله ویتنام، پاکستان، هند و ژاپن نیز شاهد افزایش تولید خوراک می باشند.

علاوه بر این، چندین کشور آفریقایی تولید خوراک خود را از سال 2015 تا 2016 افزایش داده اند. به طور کلی، این قاره شاهد افزایش 13 درصدی تولید خوراک بوده است، در حالی که چند کشور مستقل مانند نیجریه، الجزایر، تونس، کنیا و زامبیا شاهد رشد تولید خوراک در حدود 30 درصد بوده اند.

به گفته آقای کانلی کشورهایی که دارای رشد جمعیت می باشند تمایل به افزایش تولید دارند. اگرجمعیت مردم نیجریه تا سال 2050 به 500  میلیون نفر برسد، در اینصورت سومین کشور بزرگ جهان می شود و در این صورت تولید خوراک در نیجریه، که صنعت توسعه یافته ای نمی باشد باید رشد فوق العاده زیادی داشته باشد تا با جمعیت این کشور برابری داشته باشد.

به  چند کشور گفته شرکت آلتک چندین کشور اروپایی از سال 2015 تا سال 2016 شاهد کاهش  تولید خوراک بودند. این کشورها شامل آلمان، فرانسه، هلند و ترکیه می باشد. با این حال، اسپانیا رشد 8 درصدی در تولید خوراک را تجربه کرده است.

همچنین این شرکت اعلام کرد، برزیل همچنان به عنوان بزرگترین تولید کننده خوراک در امریکای لاتین می باشد. اما با این حال، مکزیک شاهد افزایش در مقدار خوراک تولید شده اش بود و توانایی تولید این کشور به مقدار نصف تولید برزیل نزدیک شده است.