رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت: دولت برای کمک به احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد در استان کرمانشاه تلاش کند و پای کار باشد.
به نقل از خبرگزاری مهر، کیوان کاشفی عصر امروز چهارشنبه در چهارمین نشست استانی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران در محل اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار داشت: اگر دستگاه حاکمیتی برای واحدهای تولید خوراک دام ناظر بهداشتی تعیین میکند پس جای سوال دارد که پرداخت حقوق وی بر عهده خود واحدهای تولیدی است.
کاشفی کمک به احیای واحدهای تولیدی راکد را از اهداف اتاق بازرگانی کرمانشاه دانست و افزود: در جلساتی که با مسئولان استان داریم همه تلاش خود را برای کمک به احیای واحدهای راکد به کار می گیریم.
وی بر کمک و مساعدت هر چه بیشتر دولت به منظور احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد در استان کرمانشاه تاکید کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در این جلسه بیان کرد: به موجب قانون باید سلامت خوراک دام احراز و سپس به دام خورانده شود و قانون تاکید کرده مسئولان فنی برای نظارت بر خوراک دام در واحدهای تولید حضور داشته باشند.
علیرضا امیری حضور دامپزشک در کارخانههای خوراک دام را سبب ارتقا برند آن واحد تولیدی دانست و گفت: حضور مسئول فنی در کارخانه هزینه نیست بلکه پتانسیلی برای ارتقا سلامت و بهداشت و برند است.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: کمبود نقدینگی و نبود بازار از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی راکد در استان کرمانشاه است و غنی بودن کرمانشاه از نظر داشتن نهادهها نقطه قوتی برای استان است.
وی به فعالیت جدی ستاد تسهیل و رفع موانع استان کرمانشاه برای کمک به واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد اشاره کرد.