جلبک دریایی، چه سبز، چه قرمز و یا قهوه ای، یک منبع فراوان و قابل مصرف در کمک به کاهش استفاده از آنتی بیوتیک می باشد. مزایای جلبک دریایی برای گاوهای شیری و به طور کلی گاو چیست؟
در مقاله ای در مجله Dairy Global توضیح داده می شود که پلی ساکاریدهای سولفات دریایی (MPS) استخراج شده از پلی ساکارید جلبک دریایی نشان داده شده است که اثر مثبتی روی کاهش عفونت های گوارشی در گوساله ها، جلوگیری از کتوز، افزایش ایمنی و کاهش اختلالات سوخت و ساز در گاوهای شیری دارد.
اولین تست های انجام شده در مزارع فرانسه، تجربه اختلالات کتوز مکرر را نشان داد که توزیع افزودنی های خوراک دام در طول 5 روز بعد از زایمان، وقوع این اختلالات سوخت و ساز را کاهش داد.