استراتژی های جدید تولیدکنندگان در پاسخ به مصرف کمتر آنتی بیوتیک ها
تولید کنندگان دام و طیور دو تغییر عمده را در پاسخ به مصرف کمترآنتی بیوتیک ها با افزایش مصرف واکسیناسیون و همچنین بهداشت و امنیت زیستی بهتر، انجام می دهند.
نتایج جدیدی در تحقیقاتی که اخیرا توسط شرکت مشاورین Brakke انجام شد، بدست آمده است. این تحقیق با موضوع " استراتژی های جدید برای سلامت و عملکرد تولید دام و طیور در ایالات متحده" برای گوشت گاو، لبنیات، تولید خوک و طیور در اواخر سال 2016 انجام پذیرفت.
در راستای اعمال مقررات جدید آنتی بیوتیک و دستورالعمل دامپزشکی از اول ژانویه 2017، با وجود تغییراتی که در میان گونه ها وجود دارد، اما استفاده از این دو استراتژی یعنی پروتکل واکسیناسیون و بهبود بهداشت، برای بیش از هفتاد درصد تمامی تولید کنندگان موثر بوده است.
استراتژی های دیگر شامل کاهش آمیزش و اختلاط بین حیوانات و پرندگان، تغییرات در مواد افزودنی خوراک، تغییرات در امکانات، استفاده از تعدیل کننده سیستم ایمنی و تغییر در ژنتیک نیز می توان نام برد.
تغییر در مصرف افزودنی ها
رایج ترین تغییر در افزودنی های خوراک، افزایش استفاده از میکروبیال مستقیم تغذیه، که به آن پروبیوتیک گفته می شود، می باشد. تغییرات کمتر شامل افزایش استفاده از آنزیمها، پروبیوتیک ها، الیگوساکاریدها، اسیدهای ارگانیک و فیتوژنیک ها می شود.
بیش از 90 درصد از تولیدکنندگان طیور در مقایسه با تولید کنندگان سایر گونه ها، یک یا چند نوع افزودنی خوراک را در پاسخ به کاهش مصرف آنتی بیوتیک ها تغییر داده بودند. اگرچه این تحقیق در اواخر سال 2016 انجام گرفت، با این حال فقط نیمی از تولیدکنندگان اظهار کردند که آنها این تغییرات را در فرایند تولید اعمال کرده اند.
بخش طیور برای کاهش آنتی بیوتیک بیشتر از بقیه بخش ها آمادگی دارد
در حدود سه چهارم تولیدکنندگان نشان دادند که برای تغییرات آمادگی دارند با این حال بخش طیور آماده ترین بخش برای کاهش مصرف آنتی بیوتیک می باشد. درباره اثرات بالقوه کاهش مصرف آنتی بیوتیک نگرانی هایی وجود دارد و تنها 38 درصد تولیدکنندگان معتقدند که آنها قادر خواهند بود سطح تولید و سودشان را بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها حفظ کنند.
ترجمه در بخش امور بین الملل انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران