جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۵:۰۲

گسترش محصولات خوراک دام فاقد آنتی بیوتیک در سراسر دنیا

1396/1/16

 
محصولات خوراک دام فاقد آنتی بیوتیک در سراسر دنیا در حال گسترش می باشد.
بنا بر گزارش دریافت شده در طی یک نظرسنجی در مورد استفاده از آنتی بیوتیک در خوراک دام، پنجاه و هفت درصد از پاسخ دهندگان اعلام کردند که بیش از نیمی از تولیدات شرکت آنها فاقد هرگونه آنتی بیوتیک می باشد. این حرکت به منظور کاهش آنتی بیوتیک ها از تولید دامی  ادامه می یابد تا به این هدف در سراسر جهان دست بتوان دست یافت.
نظرات پاسخ دهندگان به نظرسنجی تغذیه و خوراک که توسط شبکه رسانه ای  WATT در اوایل سال 2017 برگزار گردید، نشان میدهد  که تغییرات، بسیاری از تولید کنندگان خوراک دام را تحت تاثیر قرار داده است و فرمول نویسان به دنبال افزودن سلوشن و افزودنی های خوراک دام به عنوان عامل کلیدی برای توسعه استراتژی جایگزینی و حذف موثر آنتی بیوتیک می باشند.
بررسی سالانه در اوایل 2017 انجام شد و شامل نظرات 364 شرکت کننده از سراسر جهان به شرح زیر می باشد:
•  آمریکای لاتین 32 درصد
•  ایالات متحده و کاناذا 18 درصد
•  آسیا و منطقه پاسیفیک 17 درصد
•  اروپا 15 درصد
•  آفریقا 14 درصد
•  خاورمیانه 4 درصد
بیش از نیمی از شرکت کنندگان را متخصصان تغذیه، مشاوران و دامپزشکان تشکیل می دادند، و سایر پاسخ دهندگان نیز شامل  اپراتورها، بازاریابان و مدیران صنعت خوراک بودند.
به مدت هفت سال، از پاسخ دهندگان به نظرسنجی خواسته می شد تا نظر خود را نسبت به ارزیابی بازار و سود مرتبط با آینده و سال پیش رو را بیان کنند.
نظرسنجی  تغذیه و خوراک 2017 به چندین موضوع توجه می کند که از مهمترین این موضوعات می توان به موار زیر اشاره کرد:  سودآوری، اثرات از بین بردن آنتی بیوتیک ها، اثرات مایکوتوکسینها، این که چگونه بسیاری از تولید کنندگان خوراک که در حال تولید خوراک فاقد آنتی بیوتیک می باشند، با مشکلات مربوطه مواجه می شوند، و استفاده از مواد افزودنی خوراک به منظور جایگزینی با ترویج رشد آنتی بیوتیک.