پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۲:۰۸

وبینار آموزشی «روند پذیرش جهانی کیفیت و ایمنی خوراک دام» برگزار می شود

1400/12/3

وبینار آموزشی «روند پذیرش جهانی کیفیت و ایمنی خوراک دام» برگزار می شود
 
انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران برگزار می کند:
 
وبینار آموزشی روند پذیرش جهانی کیفیت و ایمنی خوراک دام
 
 
شنبه  7 اسفند 1400 
ساعت 16 الی 19
 
علاقمنـدان جهت اطلاع از چگونگی حضور در این وبینار  با دفتر انجمن ۶۶۹۴۹۱۰۳  تماس حاصل فرمایند.
 
دیدگاه
همه افراد بایستی به غذای سالم دسترسی داشته باشند. لذا هر واحد دخیل در "زنجیره خوراک" بایستی بر تولید "خوراک ایمن و با کیفیت" متعهد باشد بطوریکه "غذای ایمن" با "منشاء حیوانی" بتواند بر سر سفره هر خانواده قرار گیرد.
 
رسالت
راهنمائی و پیاده سازی فرآیند اخذ گواهینامه +GMP بطوری که واحد های ذینفع و واجد شرایط با اخذ آن بعنوان محور اصلی زنجیره خوراک بتوانند در سطح جهانی در تولید و عرضه "خوراک ایمن" نقش داشته باشند تا ورود آن ها را به بازارهای جهانی تسهیل نماید. در این راستا بطور مستمر ارتباط با واحدهای پشتیبان این زنجیره برقرار و بهبود می یابد تا الزامات "تضمین کیفیت خوراک ایمن" در واحدهای ذینفع پیاده سازی گردد.
 
دامنه شمول سمینار
"زنجیره تامین مواد اولیه، تولید، آماده سازی، و عرضه خوراک دام " که می تواند شامل: مواد اولیه فراوری شده و فراوری نشده، خوراک کامل، کنسانتره، مکمل ها، توزیع، حمل و نقل (زمینی، دریائی و هوائی)، انبارداری و آزمون های آزمایشگاهی فیزیکی، شیمیائی و میکروبی گردد.   
 
هدف از برگزاری این وبینار (شعارها) 
• ارتقای تفکر صنفی حاکم بر "واحد تحت مدیریت" به  تفکر ملی و جهانی  "زنجیره تامین، تولید، آماده سازی و عرضه خوراک" 
• مسئولیت پذیری واحدهای ذینفع در "زنجیره تامین، آماده سازی و عرضه خوراک" و عدم تکیه مطلق بر بازرسی های دوره ای دولتی 
• مسئولیت پذیری در تولید و عرضه محصول ایمن به بازار 
• رعایت الزامات استانداردهای ملی و بین المللی و با توجه به دامنه شمول  آنها و همچنین تبعیت از آئین نامه های  ملی سازمان دامپزشکی کشور
• آنالیز وضعیت موجود "واحد" و جایگاه آن در "زنجیره تامین مواد اولیه، آماده سازی و عرضه خوراک دام" با گرایش مدیریت تحلیل خطر بر تمامی مراحل و اجزای زنجیره
• توصیف فرآیند اخذ بین المللی مورد تایید اتحادیه اروپا (+GMP)  که می تواند مجموعه ای از گواهی ها را شامل شود بدون آنکه نیازی به اخذ تمام آنها باشد. لذا پیاده سازی عملیاتی " سیستم مدیریت یکپارچه - از مزرعه تا سفره" که می تواند مجموعه ایی از کنترل های کیفی و تبعیت از استانداردها  را شامل شود اجرایی خواهد گردید. 
 
 
مخاطبین
• دامپزشکان و مهندسان علوم دامی
• مدیران و مسئولین فنی کارخانجات خوراک، مکمل و کنسانتره 
• صادرکنندگان و وارد کنندگان خوراک آماده و نهاده های دامی
• مدیران آزمایشگاه